MKV Automaten Nederland is niet aansprakelijk voor(gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Copyright © 2014 MKV Nederland. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print
Home Occasions Service Koffie Contact MKV'S Boetiek

Technische service

Onze technische service staat op een heel hoog plan. Dat komt door onze goed opgeleide monteurs die alles weten over de juiste druk, temperatuur en snelheid en over preventief en correctief onderhoud. Maar vooral ook omdat ze liefhebber zijn van een perfect bereide kop koffie. Dat vindt u terug in hun liefde voor het vak.

Wij leveren u service op maat en bieden u de keuze uit een aantal slimme onderhoudscontracten waaronder een volledig maatwerkcontract.

Met een servicecontract verzekert u zich van tijdig preventief onderhoud. Het resultaat is een langere levensduur van de machine, de grootst mogelijke bedrijfszekerheid en niet te vergeten het lekkerste kopje koffie.

Snel contact bij eventuele storingen
Bij een onverhoopte storing zijn we 7 dagen per week van 09.00 – 20.00 uur voor u bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

+31 (0)850299992
(tijdens kantooruren)

+31 (0)251296819
(na kantooruren)


Servicecontracten
De mogelijkheden voor onderhoud zijn globaal onder te verdelen in 3 categorieën en graag informeren wij u over uw mogelijkheden. (vink aan wat voor u van toepassing, vul uw gegevens in en fax, e-mail of verstuur met de post het ondergetekende contract naar de MKV Automaten Nederland)

□ Volledig onderhoudscontract
Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Daarnaast worden technische storingen verholpen zonder dat daar arbeidsloon en voorrijdkosten voor worden berekend. Onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, vergoeden we zolang er geen sprake is van molest en de algemenevoorwaarden worden nageleeft. Voor een jaar contract volledig betaalt u € 785,- ex btw.
Koffieautomaten met een aanschafwaarden van € 500 en lager kunnen geen gebruik maken van het bovenstaande service contract.

Preventief onderhoudscontract
Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Arbeidsloon wordt niet berekend indien er storingen verholpen moeten worden, de voorrijdkosten blijven gratis. U ontvangt een korting over de eventueel te vervangen onderdelen. Voor een jaar contract preventief betaald u € 485,- ex btw.

Service zonder onderhoudscontract
Er wordt service verleend op de koffiemachine, zowel preventief onderhoud als het verhelpen van storingen waarbij er op basis van nacalculatie gerekend wordt voor arbeidsloon en voorrijdkosten. De voorrijdkosten zijn € 35,- ex btw. Ook de gebruikte onderdelen worden geheel aan u doorberekend zonder korting.

Hieronder kunt u het onderhoudscontract downloaden. Retourneer deze na het invullen en verzeker u van goede service tegen een betaalbare prijs?

Klik hier en download het onderhoudscontract